Kako onemogućiti automatsku prijavu na Google Chrome - Kolovoz 2022

Značajka automatske prijave u Google Chromeu automatski vas prijavljuje u preglednik kada se prijavite na Gmail, YouTube ili Google disk. Ispod ćete pronaći korake za onemogućavanje automatske prijave na Google Chrome.

Onemogućite automatsku prijavu za Google Chrome

Onemogućite automatsku prijavu za Google Chrome

Ranije je bilo moguće ostati prijavljen ili odjavljen iz preglednika Chrome dok ste bili prijavljeni na Googleove usluge kao što su Gmail, YouTube ili Google pogon.



Počevši od verzije 69 Chromea, korisnici su primijetili da se automatski odjavljuju iz preglednika Chrome čim su se prijavili na Gmail ili YouTube pomoću drugog Gmail račun .

S verzijom 71 korisnici su prijavili da su automatski prijavljeni u preglednik Chrome, kad god su se prijavili na Gmail, Google Drive ili Youtube .

Najjednostavniji način da se izvučete iz ove zbunjujuće postavke je ISKLJUČIVANJE značajke automatske prijave u Chromeu, a to će spriječiti Google Chrome da se automatski prijavi ili odjavi iz preglednika.

1. Ažurirajte preglednik Google Chrome

Opcija onemogućavanja značajke automatske prijave dostupna je samo u verziji 70 preglednika Google Chrome. Stoga prvo slijedite korake u nastavku za ažuriranje na najnoviju verziju preglednika Chrome.

1. OtvorenKrompreglednik> kliknite naIkona s 3 točke>Pomozite>O Google Chromeu.

O Google Chromeu

dva. Na sljedećem ćete zaslonu pronaći preglednik Chrome koji automatski instalira ažuriranje (ako je dostupno).

Instalirajte Google Chrome Update

3. Kliknite naPonovno pokretanjeda biste dovršili instalaciju Chrome Update na računalu.

2. Onemogućite značajku automatske prijave u Chrome

Nakon instalacije ažuriranja, slijedite korake u nastavku da biste onemogućili značajku automatske prijave za Chrome na računalu.

1. OtvorenKrompreglednik> kliknite naIkona s tri točkei odaberitePostavkeu padajućem izborniku.

Otvorite postavke Chromea

dva. Na zaslonu postavki Chromea klikniteSinkronizacija i Googleove uslugeopcija.

Opcija postavki sinkronizacije i Googleovih usluga u Chromeu

3. Na sljedećem zaslonu onemogućiteOmogući prijavu na Chromeopcija.

Onemogućite automatsku prijavu u preglednik Chrome

Četiri. Ponovo pokrenitePreglednik Chromeda biste spremili ovu promjenu u postavkama preglednika Chrome na računalu.

Kad se preglednik Chrome ponovno pokrene, odjavit ćete se iz preglednika Chrome.

Nakon onemogućavanja automatske prijave na Chrome, moći ćete se prijaviti na Gmail, YouTube, Dokumente i druge Google račune, bez prijave u preglednik Chrome.

Povezano
  • Kako očistiti predmemoriju u pregledniku Google Chrome
  • Kako očistiti povijest pregledavanja na Google Chromeu